آیا بیتکوین منع قانونی دارد؟ (1)
آیا بیتکوین منع قانونی دارد؟ (1)
آیا بیتکوین منع قانونی دارد؟ (1)
برای اکثر افرادی که قصد دارند به تازگی وارد بازار بیت کوین بشوند، این سوال پیش می آید که آیا استخراج و خرید و فروش ارز دیجیتال بیت کوین قانونی است و یا پیگرد قانونی دارد؟ ما در مقاله امروز قصد داریم تا به این سوال پاسخ بدهیم.
تعداد کشور هایی که به صورت علنی بیت کوین و استخراج آن را غیر قانونی عنوان کرده باشند بسیار کم است. با این حال، این گفته به این معنی نیست که سایر کشور ها بیتکوین را به عنوان پول رایج و قانونی پذیرفته اند. تا امروز (زمان نوشتن این مقاله)، تنها کشوری که بیتکوین را به عنوان پول رایج قانونی اعلام کرده است، ژاپن میباشد. در ادامه به مواضع کشورهای مختلف در ارتباط با بیت کوین و خرید و فروش سایر ارزهای دیجیتال خواهیم پرداخت. بخش دوم این مقاله را در لینک زیر مطالعه بفرمایید :
https://novinrah.com/is-using-bitcoin-illegal-2
مقدمه:
هر زمان که سرمایهگذاری در بازار ارز رمز ها به طور ناگهانی افزایش مییابد، ارزش های این بازار نیز جابهجا می شود و موجی از توکنهای جدید به وجود آمده و حجم تردید معاملهگران در سراسر دنیا نیز زیاد می شود. بنابراین حساسیت و تلاش برای نظارت بر این دارایی و پول اینترنتی نیز زیاد می شود. این مسئله برای تمام ارزهای رمزنگاری شده صادق است اما بیشترین نظارت ها و حساسیت ها بر بیتکوین است که به دلیل پیشرو بودن و یکپارچگی بیتکوین با “اکوسیستم استارتآپ جهانی” می باشد.
همانطور که گفته شد تعداد بسیار کمی از کشورها هستند که با بیت کوین و سایر ارز های دیجیتال به صورت علنی مخالف باشند اما بیت کوین در هیچ کشوری نیز پول رایج معرفی نشده است. اما باید یادآور شد که به این دلیل که یک چیز، پول رایج یا قانونی نیست، نمیتوان گفت که برای پرداخت و انجام معاملات نیز قابل استفاده نیست. بلکه این گفته تنها به این معنی است که هیچ حمایتی از مصرفکننده یا فروشنده وجود ندارد و استفاده از آن به عنوان وجه رایج، کاملاً اختیاری است. حوزههای قضایی در کشورهای مختلف هنوز نمیدانند که باید در مورد این ارز دیجیتالی و رمزنگاری شده چه تصمیمی بگیرند. رویکردها در هر کشور و متناسب با سیاست های آن کشور متفاوت هستند.
کشورهای کوچک
بعضی از ملّتهای کوچکتر مثل زیمبابوه در رابطه با اعلام عجولانهی قانونی بودن بیتکوین کمی تردید دارند.
کشورها و موسسات بزرگ
موسسههای بزرگتر مثل کمیسیون اروپایی، نیاز به گفتگو و مشورت در این مورد را احساس کردهاند، درحالی که بانک مرکزی اروپایی (ECB) بر این باور است که رمزارزها هنوز به اندازه کافی برای قانونگذاری بالغ نیستند.
ایالات متحده آمریکا
در ایالات متحده، این مسئله با وجود قانونگذاری ناپیوسته (به این معنی که قانون گذاری در هر ایالت متفاوت است) پیچیدهتر است. چه کسی قانونگذاری کلی را انجام خواهد داد؟ دولت فدرال یا خود ایالتها به صورت مستقل از دولت فدرال قانونگذاری خواهند کرد؟
دیگر کشورها
یک سوال مرتبط در دیگر کشورها که هنوز جواب مشخصی برای آن وجود ندارد این است که آیا بانکهای مرکزی باید بر ارز رمزها نظارت کنند یا قانون مالی باید این کار را انجام دهد؟ در بعضی از کشورها، هر دوی این سیستمها یکی هستند اما در اغلب ملل توسعه یافته، بانکهای مرکزی و قانونگذاران مالی، موسسههایی با مسولیتهایی جداگانه هستند. در حال حاضر اقدامات بیشتر بعید است، با این حال بنا به گفته اخیر مقامات بانک مرکزی، برای استفاده از ارز دیجیتال به عنوان یک روش پرداخت، نیازی به قانونگذاری نیست. با این حال بانک مرکزی هشدارهایی رسمی در رابطه با ریسکهای ارز دیجیتال صادر کرده است.
بنگلادش
در سال 2015، بنگلادش به صراحت اعلام کرد که استفاده از ارز رمز یک توهین مستوجب مجازات است.
بولیوی
در سال 2014، بانک مرکزی بولیوی به صورت رسمی استفاده از هر گونه ارز یا توکن بدون مجوز دولت را ممنوع کرد.
کانادا
کانادا یکی از اولین کشورهایی بود که با تصویب Bill C-31 در سال 2014، که “معاملههای رمز ارز” را به عنوان “معاملههای پولی” معرفی کرد، قوانینی را برای بیتکوینها تنظیم و آنها را مجبور نمود که با ملزومات ضدپولشویی و شناسایی مشتریان موافقت کنند. دولت بیان کرد که بیتکوین پول رایج قانونی نیست و سازمان مالیات کشور، تراکنشهای بیتکوین را بسته به نوع فعالیت، مشمول پرداخت مالیات تلقی کرد.
چین
با وجود اینکه چین بیتکوین را ممنوع نکرده است (و اصرار دارد که هیچ برنامه ای برای این کار ندارد)، در رابطه با تبادلات بیتکوین هشدار داده و به نظر میرسد بعضی امتیازها (کسر مالیات و برق ارزان) را از “استخراجکنندگان بیتکوین” بازپس میگیرد.
اکوادور
در سال 2014، مجلس ملی اکوادور بیتکوین را ممنوع کرد و مسئولیت اعتبارهای دیجیتال را به مسئولان محلی واگذار نمود، با این حال دستورالعملهایی را برای ایجاد یک اعتبار دولتی تنظیم میکند.
مطالعه مطلب مقایسه صرافی های معتبر دنیا :
https://novinrah.com/category/comparison-of-currency-exchange/
اروپا
اتحادیهی اروپا با چندین ابتکار برای دخالت دادن شرکای منطقهای در پیشنویس قوانین حمایتی، یک رویکرد بسیار محتاطانه برای قانونگذاری اعتبار دیجیتال در پیش گرفته است. به نظر میرسد که عمدهی تمرکز به جای قانونگذاری روی یادگیری باشد. در حالی که بانک اتحادیهی اروپایی (ECB) در حال شناسایی پیچیدگیهای قضایی در قانون گذاری یک اعتبار بدون مرز است، بر کنترل دقیقترِ جابهجاییهای اعتبارهای دیجیتال به عنوان بخشی از یک سرکوب گستردهتر پولشویی، اصرار دارد. در اواخر سال 2017، یک مسئول ECB بیان کرد که این موسسه، به بیتکوین به عنوان یک تهدید نگاه نمیکند.
هند
بانک مرکزی هند دو هشدار رسمی در رابطه با بینکوین صادر کرده است و در انتهای سال 2017، وزیر مالی این کشور، در یک مصاحبه به صراحت اعلام کرد که بیتکوین یک پول رایج قانونی نیست. هرچند که پیشنهادهایی برای این کار مطرح شده است، اما دولت هنوز هیچ قانونی که شامل اعبتار دیجیتال باشد تنظیم نکرده است.
ژاپن
ژاپن اولیّن کشوری بود که صراحتاً، بیتکوین را به عنوان پول رایج قانونی اعلام و در سال 2017، قانونی تصویب کرد که تبادلات بیتکوین را نیز تحت قوانین ضدپولشویی و شناسایی مشتری قرار میدهد.
قزاقستان
بانک مرکزی قزاقستان در سال 2014 اعلام کرد که استفاده از اعتبارهای دیجیتال برای تراکنش، خلاف قانون است.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
با ستاره ها نظرتو بگو
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد شرکت کنندگان : 1
دیدگاهتان را بنویسید